Suomessa asuvat venäläiset eivät hyökänneet

Putin hyökkäsi armeijoineen Ukrainaan. Tällä hetkellä monen suomalaisen sympatiat ovat ukrainalaisten puolella. Haluamme tukea heitä kaikin mahdollisin keinoin. Samalla on ymmärrettävä, ettei hyökkäyksestä syytetä tavallisia venäläisiä ihmisiä. He ovat Putinin sotaan täysin syyttömiä. Venäjällä valta on harvoilla, eikä maan poliittisessa järjestelmässä tavallinen ihminen voi kovin paljon vaikuttaa. Venäjän mediassakin kerrotaan vain se, mitä Putinin valtakoneisto haluaa kertoa.

Suomessa ja erityisesti meillä Pohjois- ja Etelä-Karjalassa asuu paljon venäläistaustaisia, joita ei voi mitenkään syyllistää Putinin teoista. Pidetään huolta toisistamme!

Kari Kulmala, kok

kunnanvaltuutettu

Sanomalehti Karjalainen 5.3.2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *