Palvelusetelit käyttöön!

Heräsin viime yöllä siihen, että pala hampaasta  pyöri suussani. Hammas oli lohjennut. Aamulla aikaa tilatessani hammaslääkärille totesin, ettei se olekaan niin yksinkertaista.

Kivuttoman hampaan korjaaminen julkisessa terveydenhoidossa menisi kahden kuukauden päähän ja yksityisellä ensi viikolle. Kummankohan valitsisi? Olisipa palveluseteli käytössä, niin pääsisi halvemmalla yksityiselle puolelle!

Minulle asioista päättävänä henkilönä on tärkeää, että sosiaali- ja terveyspalveluiden käyttäjillä on aina mahdollisuus vaikuttaa palveluihinsa. Tärkeintä on, että ihminen saa palveluita juuri silloin, kun niitä tarvitsee. Minulle ei ole merkitystä sillä, tuottaako palvelut hyvinvointialue, yritys tai yrittäjä vai sote-alan järjestö. Haluan palvelusetelit laajaan käyttöön tulevilla hyvinvointialueilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *