Aluevaalien ennakkoäänestys alkaa

Aluevaalien ennakkoäänestys on 12.-18.1.2022. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 23.1.2022.  Vaaleissa päätetään alueesi sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista. Vaalit ovat sinulle tärkeät! Ne ovat tärkeät myös minulle, koska olen asettunut ehdokkaaksi Pohjois-Karjalan maakunnassa.

Olen tottunut tekemään kipeitäkin päätöksiä ja uimaan vastavirtaan, valtaosan päättäjistä mennessä virran mukana. En ole kuitenkaan ns. vastarannan kiiski. Tästä on olemassa paljon näyttöjä!

Haluan valtuustossa perehtyä kunnolla jokaiseen asiaan ennen päätöksentekoa. En ole Pelastuslaitoksen tai Siun soten palveluksessa, joten olen vain harvoin jäävi päätöksiä tehtäessä! Sinä päätät, kuka valtuustossa asioistasi päättää! Jos katsot sopivaksi, niin äänestä 327. Olen palveluksessasi, myös vaalien välissä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *