Koronarokote, mutta kenelle

Asiantuntijaryhmä suositteli jo toissa viikolla, että pahimmille koronan epidemia-alueille eli pääkaupinkiseudulle ja Turkuun kohdistettaisiin pikaisesti ylimääräinen rokote-erä. Olisiko se yhdenmukaista ja tasa-arvoista? Ei tietenkään olisi! Eipä hallituksen päätökset viime aikoina ole olleet muutenkaan johdonkaisia. Useimmat toivovat, että riskiryhmäläiset rokotettaisiin kuitenkin ennen kuin lähdettäisiin auttamaan pääkaupunkiseutua ja Turkua. Itse lähden siitä ajatuksesta, että koronaa on kaikkialla, joten rokotteet tulee jakaa väestömäärän suhteessa koko maahan.

Liikkumisrajoituksistakin on luovuttu, koska ne ovat perustuslain vastaisia. Nyt siis pääsiäiseksi kohti Lappia! Ei käy kateeksi pääministeriä ja hallitusta heidän yrittäessään tehdä hyviä päätöksiä ennätysmäärällä avustajia ja avustavia virkamiehiä. Priimaa yritetään, mutta lähinnä sekundaa tulee!

Olisiko pakolliset koronatestit ulkorajoillamme ja maskipakko julkisissa tiloissa perustuslain vastaista? Tämä olisi selvitettävä pikimmiten, koska ainakin se parantaisi nykyistä koronatilannetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *