Siniset vaatii koronakorotusta hoitajien palkkoihin

Siniset esittävät koronakorotusta hoitajien palkkoihin tulevassa budjetissa. Lisäksi puolue esittää panostuksia hoitoalan työhyvinvoinnin parantamiseen esimerkiksi turvaamalla riittävät lepoajat. Korostamme, että hoitoalan veto- ja pitovoiman parantaminen on keskeinen osa Suomen turvallisuutta.

Hoitajien arvostuksen on näyttävä teoissa ja palkoissa, ei vain juhlapuheissa. Koronakriisissä hoitajat ovat aina eturintamassa, ja heitä ilman Suomi ei pärjäisi päivääkään. On hallituksen vastuu huolehtia, että kaikissa kunnissa voidaan palkata riittävä määrä henkilökuntaa työn vaativuutta vastaavalla palkalla. Lisäksi hoitajien jaksamiseen on panostettava erityisen paljon juuri nyt, kun työ on entistäkin paineistetumpaa ja kriittisempää.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *