Siniset vaativat kansanäänestystä EU:n tukipaketista

Siniset vaativat kansanäänestystä EU:n elvytyspaketista. Asiasta on käynnissä kansalaisaloite, jonka taakse myös Siniset asettuvat. Siniset pitää elvytyspakettia epäoikeudenmukaisena ja vastuuttoman kalliina.

EU:n elvytyspaketti on peruuttamaton askel kohti liittovaltiota, jossa suomalaisille jää vain maksajan ja myötäilijän rooli. Vastuuton rahan jakaminen talouttaan huonosti hoitaneille Etelä-Euroopan maille on epäoikeudenmukaista ja väärin suomalaisia kohtaan. On käsittämätöntä, että kotimaata kurjistetaan, mutta EU:ta elvytetään.

Siniset esittävät, että elvytyspaketista on järjestettävä suora kansanäänestys. Lisäksi Siniset on aiemmin esittänyt, että talouttaan vastuuttomasti hoitaneet maat voitaisiin erottaa euroalueesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *