Valheiden viikot rapauttavat uskottavuutta

Valtakunnan politiikassa on takana valheiden ja niistä kiinni jäämisen viikot. On samalla mielenkiintoista huomata, että politiikassa ja rikollisuudessa on paljon samoja piirteitä. Kun ammattirikollinen jää kiinni, niin kuulusteluissa hän saattaa myöntää teon, mistä poliisilla on jo täysi näyttö. Tämäkään ei ole kuitenkaan varmaa. Rikollisen kuulustelukertomus saattaa myös muuttua päivittäin, riippuen siitä mikä hänelle itselleen on suotuisaa kertoa. Näin näyttäisi olevan myös valtakunnan politiikassa. Vain varma näyttö riittää totuuden paljastamiseen, jos sekään.

Suomessa hallitus on kaatunut ja uudet hallitusneuvottelut päättyivät. Äänestäjien halveksintaa on, kun juuri valheista kiinni jäänyt ja erotettu pääministeri oli hallitustunnustelija ja kun jatketaan samalla hallituspohjalla ja -ohjelmalla. Hallituksen uskottavuus on mennyt, joten nyt tarvitaan uusi hallituspohja.  Hallitusvastuuta on annettava perussuomalaisille sekä kokoomukselle, jotka paistattelevat tällä hetkellä kannatuksensa huipulla.

Kari Kulmala, Siniset rp:n puheenjohtaja

Sanomalehti Karjalainen 10.12.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *