Puoluehallituksen linjaukset

Sinisten puoluehallitus piti tämän vuoden viimeisen kokouksensa Hämeenlinnassa ja saimme tehtyä linjauksia pitkälle tulevaisuuteen.

Tässä tärkeimmät linjauksemme:

Valtion tärkein tehtävä on taata suomalaisten turvallisuus. Vahva maanpuolustus ja riittävä määrä poliiseja varmistavat sen, että isänmaa ja suomalaisten arki pysyvät turvallisina.

Perinteiset perhearvot ovat vaalimisen ja edistämisen arvoisia. Suomesta on tehtävä lapsimyönteinen yhteiskunta. Koko Suomen pitäminen elinvoimaisena on jokaisen suomalaisen turva ja etu, koska Suomen maaseutu antaa kansankunnallemme ruuan ja isänmaallemme kasvot. Se on myös huoltovarmuuskysymys.

Siniset ovat joukko tavallisia ihmisiä, jotka tahtovat tehdä työtä turvallisemman Suomen eteen. Meidän tärkein kärkiteemamme on kansanturvallisuus. Se tarkoittaa yhteiskuntaa, jossa hädän sattuessa jokainen meistä voi luottaa nopeaan apuun, jossa pidämme toisistamme huolta ja varmistamme, että suomalaisille riittää työtä ja koulutusta koko maassa.

Toimimme Suomen muutosvoimana kansanturvallisuuden, hyvinvoinnin ja oikeudenmukaisuuden puolesta. Luotamme suomalaiseen ihmiseen ja hänen kykyynsä kantaa vastuuta ja nauttia vapautta. Kunnioitamme kotien itsenäisyyttä ja perhearvoja. Emme ole minkään edunvalvontajärjestön poliittinen siipi. Haluamme turvata Suomen talouden ja työpaikat sekä helpottaa yrittämisen mahdollisuuksia. Edistämme ihmistä lähellä tapahtuvaa päätöksentekoa, suoraa demokratiaa ja politiikan ratkaisukeskeisyyttä.

Siniset ovat turvallisuus- ja perhepuolue, joka asettaa isänmaan edun aina ensimmäiseksi. Ainoa eturyhmämme on Suomen kansa. Olemme uudistusmielinen konservatiivipuolue – otamme historiasta perinteiset arvot ja tulevaisuudesta toimivat ratkaisut. Olemme pieni puolue, jolla on suuri sydän!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *