Haen puolueen puheenjohtajan tehtävää

Sinisen Tulevaisuuden puoluekokous on lauantaina 8.6.2019 Espoossa. Kokouksessa valitaan sääntöjen mukaisesti puheenjohtajat sekä puolueen sihteeri. Olen päättänyt hakea puolueen puheenjohtajan tehtävää, nykyisen puheenjohtajan Sampo Terhon jäädessä tehtävästä sivuun.
Silloin kun puolueella menee hyvin ja puoluetukea on käytettävissä, on olalle taputtelijoita riittävästi. Kaikki haluavat olla voittajan joukkueessa. Sinisillä puoluekannatus on kuitenkin jäänyt ”kellumaan” yhden prosentin tuntumaan ja nyt tarvitaan puolueohjelman tarkennusta tuleville vuosille. Tarvitsemme myös puheenjohtajia, jotka laittavat itsensä likoon omalla esimerkillään eturivissä. Katson, että minulla on tehtävään sopivasti elämänkokemusta. Tämän lisäksi minulla on tehtävään sopiva koulutus ja kokemusta johtamisesta sekä politiikasta ja kentän laaja tuki takana.
Sininen tulevaisuus on puolueena SMP:n perillinen. Isänmaallisuus ja köyhien puolustaminen olivat SMP:n kulmakiviä. Nämä tulee huomioida puolueen toiminnassa jatkossakin. Lisäksi meidän tulee huomioida huomattavasti paremmin eläkeläiset, pienet yksityisyrittäjät mukaan lukien maaseutuyrittäjät, kuten puolueemme jäsenet ovat jäsenkyselyssään tuoneet selvästi esiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *