Odinin sotilaat

Viime päivinä toimittajat ovat kyselleet minulta mielipidettä näistä Odinin Sotilaista ja heidän suorittamasta katupartioinnista ympäri Suomen. Minulla on asioihin selvä linja! Poliisin tehtävä on yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpito koko Suomessa. Tehtävät on määritelty laissa. Eduskunnan tehtävä on huolehtia poliisin resursseista sekä rahoituksesta. Tämäkin on määritelty laissa. Tälle vuodelle poliisin resurssit ja rahoitus riittävät vielä jotenkuten, mutta sen jälkeen ei ja tähän on eduskunnassa panostettava.

Meidän jokaisen tehtävä on kertoa havainnoista poliisille yleisen järjestyksen säilyttämiseksi ja rikosten ennalta estämiseksi soittamalla esim. numeroon 112. Tähän ei mitään erillistä katupartiota tarvita. Olen kuullut, että näitä katupartioita puolustellaan myös sillä, että nuorten tyttöjen ja naisten turvallisuus on uhattuna. Heidän suojeleminen on meidän jokaisen tehtävä, eikä siinäkään tarvita mitään erillistä katupartiointia.

Järki käteen, silmät auki ja puhelinsoitto poliisille riittää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *