Kiitos veteraaneille ja lotille itsenäisyydestä!

Esitän tänään, näin Kansallisena veteraanipäivänä, julkisesti nöyrimmän kiitokseni ja kunnioitukseni teille sotiemme veteraanit! Teidän urheutenne puolustaa isänmaata ansaitsee kaiken arvostukseni.

Te veteraanit taistelitte sen puolesta, että voimme itse päättää omista asioistamme. Tavalla, joka palvelee parhaiten meitä suomalaisia. Kansallisena veteraanipäivänä kannattaa ajatella myös sitä, miltä sotaveteraanimme ja lottamme meidät oikein pelastivat. Mikäli tilanne olisi päättynyt toisin, olisi kohtalomme ollut sama kuin Baltian mailla. Kiitos Teille veteraanit ja lotat, jotka piditte huolen, että maamme säilyi itsenäisenä.

En arvosta kuitenkaan politiikkoja, jotka ovat olleet ja ovat edelleen valmiit luovuttamaan verellä lunastetun itsenäisyytemme Brysselin byrokraateille ja muille liittovaltiota kannattaville EU-kiihkoilijoille, niin meillä kuin muuallakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *