Kiitos Schengen sopimuksesta!

Suurin epäonnistuminen, joka mielestäni Euroopan Unionissa on tehty, on Schengen sopimus. Ajatuksena vapaa liikkuminen on hieno, mutta todellisuudessa järjetön!
Todellisuudessa: Tällä hetkellä Suomi ja koko Schengen- alue on kuin kerrostalo, jonka ulko-ovi on lukittu ja vartioitu, mutta asuntojen ovissa ei ole mitään lukkoja tai salpoja. Kiitos Schengen sopimuksen, nyt meillä on sopimusalueen ulkopuolelta tulleita rikoksiin syyllistyneitä henkilöitä, jotka matkustelevat vapaasti koko sopimusalueella ilman pelkoa kiinnijäämisestä. Pahimmat esimerkit tiedän, että 5 vuoden ajan henkilö tekee aseellisia ryöstöjä Keski-Euroopassa, vaihtaen aina keikan jälkeen maata. Hän jää kiinni vasta kun ajaa kolarin, johon paikalle tulee poliisi ja ambulanssi.
Eli kannattaa hakea turistiviisumi esim. Suomeen ja tämän jälkeen ovet ovat auki kaikkialle EU:n sisällä. Kiitos paljon Schengen sopimuksesta! Nyt nopeasti myös Bulgaria ja Romania Schengen sopimukseen! Ja tietenkin myös Turkki, joka on NATO: n jäsen ja sen kautta EU:iin saapuu laittomia maahantulijoita sadointuhansin joka vuosi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *