Jytky tuli!

Vaalit ovat ohi ja nyt on syytä vähän tuulettaa! Rääkkylässä äänestysprosentti oli maakunnan korkein 63,9 % Rääkkylän perussuomalaiset vahvistivat asemiaan kunnassa nousemalla toiseksi suurimmaksi puolueeksi 24,8 % kannatuksella. Saimme valtuustoon yhteensä viisi valtuutettua.

Henkilökohtainen äänimääräni on 165 eli se oli 12,2 % kaikista Rääkkylässä annetuista äänistä. Ilta-Sanomien mukaan olen valtakunnallisesti kuudes, suhteelliset ääniharavat tilaston mukaan.

Toiseksi eniten ääniä saaneeseen tuli etumatkaa 54 ja kolmanneksi eniten saaneeseen tasan 100 ääntä. Tästä kuuluu suuri kiitos äänestäjilleni! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kuntalaisten hyväksi! Nyt on kahvin ja munkkipossun aika ja sitten palataan taas arkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *